Nieuws

CD Sandra Vanreys “Back Where I started From”

“Een cadeautje aan mezelf”, zo betitelt Sandra haar nieuwe CD die in samenwerking met John & Nienke Geuzinge–Havinga van Neo Music tot stand is gekomen. De CD bevat allemaal eigen geschreven nummers van Sandra. Dit was een langgekoesterde wens van haar die in vervulling ging. Hans Beele van Beele engineering B.V. uit Aalten draagt Sandra een warm hart toe en maakte het voor haar mogelijk om dit country album op te nemen.  Tijdens de kick off van de   bouw-werkzaamheden  van kenniscentrum Sealing Valley  aan de Industriestraat, was Sandra ook van de partij door op te treden  op het feest. Door deze fijne samenwerking heeft dhr. Beele  haar de hand opnieuw toegereikt. DE CD is opgenomen in de Neo Music studio in Bovensmilde.   Bijzonder is het feit dat deze studio voldoet aan de criteria die de CMA ( Country Music Association)  in Amerika hanteert. De studio bezit de originele mengtafel uit Nashville waarop artiesten als o.a. Johnny Cash, Emmylou Harris, Dolly Parton , en Linda Ronstadt zijn afgemixt. Op het nieuwe album zijn slagwerker Niels Verhart en steelgitarist Johan Jansen ook te horen. Zij werkten samen met John & Nienke mee aan de muzikale invulling van alle songs.

De CD werd op zondag, 7 juli, in Aalten tijdens “Country Music on the Farm” gepresenteerd aan het publiek.  Samen met een select gezelschap van bekende radiomensen is de titel-song van het album gekozen als eerste single. “Back where I just started from”.

De CD is inmiddels verkrijgbaar in via vele digitale kanalen zoals Spotify, Deezer, Amazon en iTunes. Tevens is ze te bestellen via de shop van NEO Music, www.neo-music.nl of te koop bij de Aaltense boekhandel Primera, Messink& Prinsen en Meneer Kees.

 

 

Ook op spotify te streamen, klik hier.

 

 

 

CD Album PUUR

Het eerste Nederlandstalige Album van zangeres Sandra Vanreys. In haar carrière bracht zij diverse Engelstalige Country albums uit en had succes met een Duitstalige schlager in ons buurland. In het verleden heeft Sandra al eens vaker een Nederlandstalige single geprobeerd, maar het succes bleef uit. Ze keerde terug naar haar roots. Op het album Puur, staat veel eigen werk en de muziek is vooral puur te noemen door de mooie inhoudelijk Nederlandstalige teksten die stuk voor stuk recht vanuit het hart zijn gezongen. Dick van Altena heeft de productie op zijn naam staan en leverde ook nog eens 4 liedjes aan. Ron Lieberton verzorgde de studiotechniek. De Cd is opgenomen in Duitsland net over de grens bij Sittard in de Rons House of Sound Studio. Vele bekende muzikanten hebben hun steentje bijgedragen aan de muzikale invulling. Zo is op dit album o.a. mandoline, dobro, viool, hobo, accordeon, pedal steel, percussion , drums gitaren etc. te horen.

In het najaar gaat Sandra on tour met haar A- Concerttour dat zal starten in de Achterhoek en zich zal uitbreiden in het overige deel van Oost Nederland. Zo zal zij akoestisch vele dorpshuizen, theaters en zalen bezoeken
Sandra Vanreys is in het verleden vele malen uitgeroepen tot Nederlands nummer 1. Country zangeres. In het jaar 2000 werd zij uitgeroepen als de Nederlands Millennium Country Zangeres. In de Achterhoek is een trein naar haar vernoemd die inmiddels ruim 1.5 miljoen km. op de teller heeft staan.
Sandra tourde door vele landen , o.a. Amerika , Canada ,Guatemala en vele Europese landen.
Voor uitgebreide informatie en biografie kijk op www.sandravanreys.nl

Radio platen van Album Puur zijn: Leven met jou, Het Feit, In de zevende hemel en Ik wil jou. Sandra Vanreys schreef zowel de tekst als de muziek van het speciale lied De Achterhoek, de streek waar zij geboren en woonachtig is. Het album is gevarieerd met veel mooie ballads en up tempo songs. Contact: sandra@sandravanreys.nl of bel 0543 477878